CIASTA
Babka piaskowa z różanym lukrem
Chlebek bananowy z tonką i prażonymi orzechami lub z białą czekoladą i orzechami laskowymi
Ciasto cytrynowe
Ciasto jogurtowe z rajskimi jabłuszkami i wiśniami kandyzowanymi
Ciasto z jabłkami, migdałami i kardamonem
Ciasto kawowo – migdałowe z kruszonką
Czekoladowe ciasto z batatami i goji
Czekoladowe ciasto z Guinness’em
Imbirowe ciasto / piernik z Jamajki
Piernik z kwaśnego mleka bez jajek
Rumaki – ciasto z rumem, miodem, jabłkami i bakaliami
Sernik z karmelowo – czekoladową polewą i bananami
TARTY I TARTELETKI
Brzoskwinie na cieście francuskim
Cytrynowy sernik – tarta z bratkami
Tarta brzoskwiniowa ze świeżą miętą
Tarta jabłkowo – miodowo -migdałowa
Tarta migdałowa z crème pâtissière i porzeczkami
Tarteletki z bezą i konfiturą malinową
Muffiny, Cup Cakes i Babeczki
Muffinki podwójnie czekoladowe z wisienką
CIASTECZKA I INNE SŁODKOŚCI
Batoniki kokosowe w czekoladzie
Czekoladki z nadzieniem kokosowym
Salimki – czekoladki orzechowo – miodowe
Trufle z kawą, kardamonem, rumem i speculoos
DESERY
Custard crumble z owocami leśnymi
Deser jogurtowy z brzoskwiniami i bakaliami
Deser ryżowy z jabłkami, bakaliami i kokosem
Eton mess z malinami i bezami pistacjowymi
Lekki mus serowy z brzoskwiniowym puree
Mus z białej czekolady z miętą i carambolą
Panna cotta z kokosem i granatową galaretką
Ryż na mleku o smaku tonki i wanilii
PLACKI, NALEŚNIKI, KLUSKI
Pancakes z gruszkami w aromatycznym syropie
Tosty francuskie z cynamonem i figami
OWOCOWE
Bardzo zdrowa sałatka ananasowa
SŁODKIE NAPOJE
Czekolada na gorąco – piernikowa
KONFITURY, SOSY I POLEWY
Konfitura morelowa z miodem i lawendą
INNE SPRAWY